Heerlijke dagen!
Door: zoegoescanada
Blijf op de hoogte en volg Zoë
14 April 2012 | Canada, Vancouver
Het thuiskomen na de Rockies was erg leeg... Na 4 gezellige dagen helemaal alleen 's nachts weer alleen in mijn hotelkamertje..
Daarbij was het weer op dinsdag en woensdag echt vreselijk. Woensdag nog wel afgesproken met Lia en Izabela. We hebben wat rondgedwaald in een enorm winkelcentrum hier in Downtown Vancouver.
Gister knapte het weer een stuk op. Ik heb weer een bezoekje gebracht aan Stanley Park en wat mooie foto's gemaakt. Die kleine eenkhoorns zijn echt superbrutaal. Ik moest op het laatst helemaal staan stampen om ze bij mij weg te houden. Ik ben om Beaver Lake, een groot meer, gelopen.
Vandaag zijn we na school wat gaan lucnchen met een aantal klasgenoten. Op vrijdag heeft iedereen maar tot 13.10 les. Daarna hebben we pool gespeeld (ik suck :P), we hebben wat sightseeing gedaan en de Chanucks (icehockey, they suck too, verloren) aangemoedigd op tv.
Voor het weekend nog een aantal leuke plannen. Morgen gaan we sowieso naar Lynn Canyon Valley. Daar hebben ze een brug die lijkt op de Capilan Sunspesion Bridge (waar sommige van jullie misschien wel eens van gehoord hebben), maar iets korter en je hoeft er niet voor te betalen. Hier ga ik heen met klasgenoten en Lia en Izabela. Zondagmorgen ga ik met Gui, een Braziliaanse klas/hotelgenoot rondom Stanley Park lopen. In de middag weet ik nog niet wat ik ga doen.
Bijgevoegd wat foto's van Stanley Park gister en wat foto's van vandaag.
xx
14 April 2012 - 09:28
Jaap:
Hei Zoë,
Mooie foto's heb je gemaakt.
Grappig zo'n jachthaven vol met vliegtuigen.Mooie kop van die gans Goed scherp.
Fijn te lezen dat je zo'n plezier hebt met je klasgenoten.
Leuke club mensen.
XXX -
14 April 2012 - 13:32
Susu:
Ooh Zoë!
Wat een heerlijke foto's! Ik krijg de neiging om m'n koffers te pakken en jou op te zoeken! (En voorlopig niet terug te keren natuurlijk!) Super gaaf!
En inderdaad dat haventje vol met watervliegtuigjes, haha geweldig!
Geniet ervan!
Liefs Susu -
14 April 2012 - 17:41
Brigitte:
hoi zoe, ik heb eindelijk de tijd genomen om alles te lezen,
het doet mij goed om te zien hoe je geniet, jullie vormen een leuke clubje met jou klasgenotenen, jou fotos zijn prachtig en ik kan niet
anders zeggen dat ik wel erg jaloes ben.
veel plezier en dikke kus
bibi -
14 April 2012 - 21:06
José:
leuke foto's!! have a nice weekend! -
14 April 2012 - 21:45
Tineke:
Hoi Zoë,
Nou, zo te lezen heb je vast geen spijt dat je gegaan bent. Klinkt allemaal even leuk en gezellie....
doeidoei Tineke -
16 April 2012 - 11:36
Denise:
Hey, Speciaal voor mij een orka, heb je zal in het echt gezien of staat dat nog op de planning? Je krijgt het druk met allemaal leuke dingen, wel gaan skiien hoor, beetje voorzichtig blijven dan komt alles vast goed. Veeel plezier bij ColdPlay zaterdag, jammer dat je mij niet meegevraagd heb,... ik vraag jou wel altijd mee....;-) -
16 April 2012 - 12:07
Sandra:
Hey Zoe,
Wat een mooie foto's. Ik ben jaloers, echt super mooi daar!
Fijn dat je de mensen beetje kent en leuke dingen doet met je klasgenoten.
Lukt het een beetje met de Engelse lessen?
Hoe is je weekend geweest? Heb je vast ook weer foto's van.
Veel plezier he!
xx Sandra -
17 April 2012 - 20:17
Déborah (Oosterwal):
Nice Zoë!
Hele mooie foto's heb je gemaakt, wat overweldigend die natuur!
Ik hoop dat je het helemaal naar je zin hebt nu en dat je nog vele fijne mensen zult ontmoeten.
Wat een ervaring he!
Genietse meid en ik kan niet wachten om nog meer foto's te zien van jou.
Heel veel liefs.
Groetjes x -
19 April 2012 - 16:50
Ria De Wit:
Hallo Zoë,
Ik denk maar een ding als ik je foto's zie en je leuke verslag lees, IK WIL OOK,
wat kun jij een mooie foto's maken menige doorgewinterde fotograaf kan er wat van leren,
wat heb je in die korte tijd al veel mee gemaakt en gezien,
leuk om dat te lezen en zo de sfeer te proeven van wat je allemaal doet.
Fijn dat je het goed kan vinden met iedereen, had ook niet anders verwacht, wat dat aangaat zit het met jou wel goed,
geniet ervan want je bent er nu, niet de dagen gaan tellen want het gaat hard zat.
Kijk al uit naar je volgende avonturen, liefs Ria -
19 April 2012 - 18:01
Cees :
Klinkt als daar gaan we ook een keer heen ,dan neem ik mijn geweer mee want die kraai zit er toch heel uitdagend bij.
Geniet maar veel het is zo voorbij.
Groet Cees -
20 April 2012 - 17:22
Bianca:
Hai Zoe,Hier eindelijk een berichtje uit Egmond. Na wat speurwerk van mijn kant eindelijk op deze site terecht gekomen. Ik zie dat je het onwijs leuk hebt en al veel heb gezien.Geniet er maar lekker van. Hier gaat alles goed hoor. Ook met Deb, die geniet heel erg van Nienke. Ze staan samen buiten achter de mesthoop en kunnen nu al niet meer zonder elkaar. Echt gaaf om te zien, als de een weg gaat hinnekt de ander. Echt super lief,dus die houden het samen wel een tijdje uit hoor.Wij vonden de foto's erg mooi en het is ook leuk om al je verslagen te lezen.dus vooral doorgaan.Veel plezier en de groetjes van ons allemaal.Bianca,Kaylee,Pat en Deb.