Veilig aangekomen - Reisverslag uit Vancouver, Canada van Zoë Dorhout - WaarBenJij.nu Veilig aangekomen - Reisverslag uit Vancouver, Canada van Zoë Dorhout - WaarBenJij.nu

Veilig aangekomen

Door: zoegoescanada

Blijf op de hoogte en volg Zoë

02 April 2012 | Canada, Vancouver

Hallo allemaal,
Eindelijk het eerste berichtje van mij. Internetten wilde de eerste dag niet lukken.

De vlucht ging goed, was wel erg lang. Bij het aanvragen van mijn visum stond ik met 5 minuten weer buiten (onze chauffeur zei dat het soms wel drie uur kan duren!), er stond niemand in de rij en toen ik vertelde wat ik kwam doen zei die man ok en stopte zo het visum in mijn paspoort. Klaar. Mijn transfer had ik ook zo gevonden.. Was een van de eerste, het duurde even voordat de andere kwamen. Nog even met een Zwitsers meisje zitten praten die ook met de transfer ging. Helaas bleek ze niet in hetzelfde hostel en zelfs niet op dezelfde school te zitten.

Inchecken in het hotel ging ook goed. Mijn kamer is klein (en het uitzicht waardeloos), maar heeft alles wat ik nodig heb. Gelijk mijn spullen uitgepakt en even boodschappen gedaan. Daarna gedouched en lekker mijn bedje ingedoken.

Helaas was ik elk uur wakker. Het was erg warm en als ik het raam openzette hoorde je het geluid van een gebouw dat klonk als een enorme afzuigkap. Stom, want ik had gewoon oordoppen mee (bedankt voor de tip denise).

Vandaag mijn eerste dag gehad op mijn school. Was gelijk verdwaald... De nummers lopen hier niet van 2-4-6, maar springen van 507 naar 558 naar 570.. Handig. Het gebouw is heel raar. Je hebt beneden alleen 2 liften, dus het was niet echt te herkennen als een taalschool. Gelukkig was ik lang niet de laatste. We hebben een intro gehad (informatie over de school, de activiteiten en een tourtje in de buurt) en een test om te kijken in welke klas je komt.

Vanmiddag nog maar iets leuks doen... Nu nog in mijn eentje, hopelijk ontmoet ik morgen wat leuke mensen in mijn klas.

Groetjes!

• 02 April 2012 - 22:06

Vul Hier Je Naam In.:

Hoi nou ik ben blij dat je veilig bent aangekomen! Bynto heeft vreselijk zielig in de mand gelegen op stal,
    Bij gebrek aan jou schoot : ).
    Veel plezier en geniet ervan
    Xx daan

• 03 April 2012 - 10:54

Narda:

Hey Zoë,

Goed om te lezen dat je veilig aan bent gekomen en alles gevonden hebt!
    Wel jammer van het uitzicht en de geluiden, maar dat wordt hierna vast helemaal goed gemaakt als je hinnikend gewekt wordt ;)
    Hoop dat je bij leuke mensen in de klas zit!

xx

• 03 April 2012 - 11:10

Edith:

Hé Zoë,
    Fijn dat je vlucht en alles goed verlopen is en dat de wachttijden niet te lang waren.
    Hoop dat je snel wat vrienden maakt waar je een beetje mee kunt optrekken.
    Have fun.
    x e

• 03 April 2012 - 12:02

Liza:

He Zoe,
    Goed te lezen dat je veilig bent aangekomen.
    Heb net de foto's bekeken van de ranch waar je heen gaat, maar dat is echt prachtig,
    daar ga je je zeker wel vermaken.
    Heel veel plezier.

xxxx Liza

• 03 April 2012 - 20:16

Bjorri:

Hé Zoë... Al vertrokken. Heel veel plezier en als je zo nu en dan je belevenissen schrijft zal ik ze wel volgen.

Succes,

Bart.

• 04 April 2012 - 10:03

Margret:

top! veilig geland , goed telezen.
    nou geniet ervan en ik hoop dat je snel vrienden maakt en
    blijf ons jaloers maken met je story's.

x margret

• 04 April 2012 - 10:35

Tineke:

Hoi Zoë,
    leuk om zo op de hoogte te blijven van alles.
    Met af en toe een fotootje...
    Veel plezier, groetjes Tineke

• 04 April 2012 - 15:46

Inge:

Gelukkig is alles goed gegaan, we missen je nu al bij oosterwal

• 06 April 2012 - 12:38

Monique&Isa:

Hey Buuf, :)

Top dat het allemaal goed is gegaan.
    Ben trots op je.
    Hoe gaat het inmiddels op school?, weet je de weg al een btje???
    Hier gaat alles prima, missen je wel hoor!!!!
    Hoop snel weer een leuk verhaal van je te lezen, we volgen je van een afstand he.

Liefs en een dikke kus Mootje en Isa xxxx